Min tandsköterska äter ägg och sill till frukost på lördagar

De pratar om frukost och regnet utanför medans jag knappt kan andas för att det gör så ont. Med munnen vidöppen rotar de runt och skapar smärta i hopp om att laga mina fel. Och sedan skickar de hem mig med en dyr räkning.

Min käke är alldeles för trång för alla tänder, ändå påstår de att jag har för lite.

Bröllop igen

Sitter och kollar på bilderna från bröllopet i lördags. Alla är rätt suddiga men än så länge finns allt kvar i minnet. Det var galet roligt och jag hoppas det blir fler högtider med araberna.

 

   

Min kusin har gift sig med en syrianska och därmed utökat vår släkt, som från början är rätt stor, med ungefär 200 araber. Deras sed och tradition när det är bröllop är väl egentligen ganska lik vår men allting är så mycket mer. Mat, vattenpipa, dans, arabisk musik och en jävla massa sprit.

Måndagstrött

Det har varit en lång helg och en ännu längre måndag. För mycket av det goda och för lite vardag.

Funderar just nu på ett namn till en ny blogg. Orkar inte vänta på svar om jag får tillbaka den ursprungliga eller inte och hejhejhej men det känns lite löjligt. Något förslag? Snälla...! =)

Varför gör det så ont?

Ni vet den där förkylningen som man alltid får när man väl kommer igång med träningen... Den kommer ungefär två veckor efter uppstarten och varar i en vecka om man har tur och tar det lite lugnt.

Efter ett års festande och förtäring så bokstavligen släpade jag mig själv ut genom dörren med joggingskor och en mp3. Träningsvärken, förkylningen och flåset hånade mig till en början men motivationen var större. Nu har jag äntligen nått en bra grundkondition och jag tränar på gymmet så gott jag kan, mest för att min rygg är dålig men också för att det är skönt.

Vissa dagar har mina leder gjort förbannat ont. Knä. Armbåge. Handleder. Rygg. Andra dagar har jag bara inte haft någon ork. Men under hela uppstarten har jag varit enormt tacksam över att mina benhinnor klarat av löpningen och jag har tagit det väldigt försiktigt bara för att jag vet hur lätt det är att överbelasta.

Det är den bästa tiden på dygnet när jag får sjunka in i musiken och bara springa.

Nu gör det bara ont för varje steg jag springer och trycker jag med fingrarna mot framsidan av underbenen så gör det lika ont. Det går inte över efter några steg, det blir bara värre. Jag känner till och med smärtan när jag går och det enda som kan få det onda att försvinna är att sluta.

Varför!?  varför...?

Nu när allting går så bra och saker börjar ordna upp sig. När jag äntligen hittat tillbaka och när jag för en gångs skull känner mig hel.

Varför går min kropp sönder?

Ett brev från stadsministern

Inatt avgörs äntligen valet mellan Obama och McCain. Och det är väl på tiden! Bort med Bush och nog med kampanjer och propagerande. Det är en rätt skrämmande tanke hur mycket pengar de gör av med i sina valkampanjer som kunde spenderas till bättre syften.

Själv kommer jag inte följa hela valvakan men jag tänkte nog ta mig en titt på vad Filip och Fredrik har för sig på femman ikväll. Kan säkerligen bli rätt underhållande men det är en dag imorgon också.

Men det kommer nog bli rätt svårt att missa vem som vann imorgon bitti när man öppnar tidningen eller slår på tvn..


På tal om en annan regering..


Såg i tidningen idag att min kusin hade skrivit ett brev till Reinfeldt där hon frågade varför vi inte kunde införa godisregn varje lördag. Han hade artigt nog svarat på brevet men Moa kan nog inte förvänta sig något godisregn i helgen.

Kul grej. Jag kanske också ska skicka ett brev nästa gång jag undrar över något istället för att googla det.

Livet på landet

Har varit på en väldigt intressant arbetsintervju idag hos en synnerligen märklig människa. Min nya arbetsgivare heter christer och är ett praktexemplar av en riktigt skitig bonde. Gården ligger på östra sidan och består av ett 40-tal hästar samt kor där min uppgift innebär att hantera unghästarna som idag är mer eller mindre vilda. Jag kommer alltså pyssla i stallet och uppfostra hästarna hela dagarna, nästan som på dagis. Bra betalt dessutom.

"Helst skulle jag vilja ge dig en häst i lön."

Eftersom jag ännu inte hittat något annat intressant så kommer det här väldigt lägligt. Jag får bestämma mina arbetstider själv och därmed också komma och gå som jag vill. Frihet.

Kanske finns det hopp trots allt

Har fått ett svar från kundservice på blogg.se och de ska kolla med deras tekniker om det är möjligt att få tillbaka min ursprungliga blogg.

Hoppas hoppas hoppas..


RSS 2.0