För ett tag, kanske inte för en längre period, så vaknar hon till liv

Inläggen kommer allt mer sällan och det verkar knappt vara någon som läser längre heller. Så jag skriver några rader för de mest trogna, även om ni redan vet allt som händer.

Det är lördag, telenorfest, skivinspelnin och självklart harrys. Alla verkar ha vår i kroppen medans jag sitter på jobbet och kämpar för att få tiden att gå. Jag kan räkna upp tusen saker som jag hellre hade ägnat denna kväll åt men det kommer fler lördagar och andra fester att gå på. Helst hade jag nog ändå velat krypa ner i en soffa och tittat på strunt för gårdagens vin har verkligen gjort mig påminnd om hur meningslöst lite nytta man kan göra dagen efter.

Jag ser fram emot april. Lite lugn och ro som omväxling. Mars har varit en jobbig månad med alldeles för mycket jobb, fest och tappra försök till att komma i ordning i lägenheten. Alltid på väg någonstans men ändå så står jag mer still än på väldigt länge. Det kryper lite i kroppen och tankarn förs ofta till andra platser med en annorlunda horisont. Jag tänker på dig och vad du gör. Varför du aldrig hör av dig längre och om vi kommer att ses igen. Någon annan har börjat ta din plats men jag vet inte om det där tomrummet går att fylla upp längre. Den där förbannade jävla stoltheten och alla dessa förutfattade meningar!

Drygt två timmar kvar tills jag får gå hem och lyssna till nattpulsen i stadens utkant. När solen väcker mig igen ska jag ge mig ut på en lång promenad eller kanske vara så flitig att jag låter joggingskorna trötta ut mina ben. Jag undrar om min kondition sen alla rundor i vintermörkret finns kvar. Troligtvis har den vittrats sönder av alkoholhaltiga drycker och ciggaretter. Det är dags för lite ändring av dåliga vardags vanor igen. Orken börjar sakta komma tillbaka!

RSS 2.0